KOLLEKTIIVINEN PELKOENERGIA

Olen nyt reilun vuoden katsellut miten tämä vallitseva pelkoenergia on vaikuttanut asiakkaisiini, ympäristööni ja koko maailman tilanteeseen. Tänään koen tarpeelliseksi hieman selvittää ja avata tätä aihetta lyhyesti ja ytimekkäästi lisää.


Mitä tämä kollektiivinen pelkoenergia siis tarkoittaa? Ensinnäkin se on erittäin matalavärähteistä lyttäävää, alistavaa ja mieltä horjuttavaa energiaa. Se yrittää vahvasti vaikuttaa meidän feminiiniseen energiaan lytäten elämän ilon, luovuuden ja rakkauden elämästä. Erityisesti se estää meitä menemästä elämässä eteenpäin ja yrittää pitää meidät paikallaan ”jumissa” omassa mustuudessa. Se vaikuttaa meidän omaan alitajuntaan vahvasti nostaen pintaan jokaisen omia sisäisiä pelkoja. Menettämisen pelko, kuoleman pelko, yksinjäämisen pelko, pelko sairastumisesta, mitä kelläkin. Pelkoja on ihan meillä jokaisella. Ja nämä pelot sitten pyrkivät ohjaamaan meidän mieltä ja omaa käyttäytymistä negatiiviseen suuntaan. Ja mitä enemmän koet pelkoa itsessäsi, sen enemmän vedät sitä myöskin taas puoleesi ja heijastat pelkoa ympäristöösi. Oravanpyörä on valmis! 


Mistä tämä pelkoenergia tulee? Sanoisinkos, että tällä hetkellä joka tuutista. Mediassa puhutaan kuolemista, tartunnoista, altistumisista  ja kaikesta negatiivisesta sekä pelottavasta. Se tarttuu meihin jokaiseen luoden ns. mustan harson jokaisen ympärille. Jokainen omalta osaltaan lietsoo sitä vielä ympärilleen omien pelkojensa kautta, mitä enempi olet tämän kollektiivisen pelkoenergian hallinnassa. Oravanpyörä on kieltämättä aika raskas. Ihmiset masentuvat ja uupuvat, elämänilo häviää. Aivioerojen määrä on lisääntynyt, väkivalta, huostaanotot, lasten ja nuorten pahoinvointi, alkoholin kulutus ym. kaikki ovat viimeisen vuoden ajalta olleet vahvassa noususuhdanteessa…


Kollektiivinen pelkoenergia on siis yhteiskunnallista pelkoenergiaa, joka yrittää sairastuttaa meidät kaikki. Etenkin, jos olet herkkä muiden ihmisten tai asioiden energioille, käytännössä siis vedät herkästi puoleesi muiden ihmisten tunteita tai tuskia, saatat olla erityisen herkkä myös tälle pelkoenergialle. Ja vaikka et tunnistaisikaan itsessäsi tätä, voit kokea olosi ahdistavaksi, uupuneeksi, väsyneeksi tai ilottamaksi. Kenties näet enempi pelottavia unia tällä hetkellä? 


Miten sitten suojautua tältä pelkoenergialta? No ihan maallikon termein kannattaa lopettaa uutisten seuraaminen ja alkaa tekemään niitä asioita, jotka tekee sinut iloiseksi ja onnelliseksi.  Jos olet oppinut suojaamaan itsesi ulkopuolisilta tekijöiltä, niin keinoja itsensä ja energioidensa suojaamiseenhan on monia. Mutta, jos olet ihan alkutekijöissä, niin yksi hyvä keino on alkaa käyttämään suojaavia ja maadoittavia eteerisiä öljyjä, joilla on terapiavaikutus. Itse käytän niitä hoitotyössäni joka päivä ja etenkin, jos olen paljon tekemisisssä muiden ihmisten kanssa. Vaikkakin osaan taidon suojata itseni, koen että öljyt toimivat ympärilläni vähän niin kuin Bodyguard eli tekevät sen suojan automaattisesti, jos itse en muistakaan olla valppaana asian suhteen. Pelkoenergia on hyvin matalavärähteistä energiaa ja mitä enempi nostat omaa värähtelytaajuuttasi, ei tämä pelkoenergia saa sinusta tartuntapintaa! Puhtaat terapeuttiset eteeriset öljyt kaikki nostavat meidän kehon ja energian värähtelytaajuutta ja tästä syystä myöskin suojaavat meitä ja tukevat meidän immuniteettia. Mitä parempi immuniteetti, sen terveempänä pysyt. Virukset ja bakteerit lukeutuvat samaan kastiin pelkoenergian kanssa, mitä tulee värähtelytaajuuksiin. ;)


Suojauksen lisäksi on hyvä alkaa myös tunnistamaan omia sisäisiä alitajuisia pelkoja ja päästämään niistä irti. Mitä vähemmän pelkoja sisällä, sen vähemmän vedät taas pelkoenergiaa puoleesi. Keinoja irtipäästämiseen on myös monia, vinkkejä voit siihenkin kysyä ilman muuta lisää! 


<3 Valoa ja rakkautta jokaisen päivään! <3

Kyllä, olen kiinnostunut asiasta ja haluan varata maksuttoman konsultaatioajan: