Voimalauseet, positiivinen ajattelu, aarrekartat, saat sitä mitä tilaat, saat sitä mitä ajattelet, think BIG jne.... Varmaan olet jo kokeillut kaikkea näistä tai ainakin jotain? Ja siltikin pyörit siinä samassa ja mitään ei tapahtu....

Noh, hyvin yksinkertaista. Kaikki tunteet asuvat meidän kehossa. Tunteet värähtelevät tietyllä taajuudella (Hz) niinkuin kaikki meidän kehon osat kuten aivot, sisäelimet jne. Tämä on ihan tieteellisesti mitattu juttu. Mitä enemmän tunnet pelkoa, ahdistusta tai surua eli matalavärähteisiä tunteita, sen enempi se vaikuttaa kehosi ja energiakenttäsi värähtelytaajuuteen. Ja mitä matalempana kehosi värähtelee, sen enempi vedät näitä matalia asioita myöskin puoleesi. Kun taas pyrit pääsemään enempi korkeavärähteisempiin tunteisiin kuten kiitollisuuteen, rakkauteen, onneen tai iloon, sen enempi alat vetämään puoleesi hyviä asioita. Ja tässä tarkoitan sitä, että sinun tarvii siis aikuisten oikeasti aidosti tuntea näitä tunteita. Ei riitä tässäkään, että toistat sanoja kiitos kiitos kiitos, jos et aidosti sitä tunne. 

Kuva: Eri tunteiden värähtelytaajuudet havainnollistettuna. Mitä korkeampi värähtelytaajuus (tiheäaaltoisempi), sen enempi tunnet hyviä tunteita (kiitollisuus, ilo, rakkaus, vapaus jne.) Mitä matalempia tunteita tunnet (pelko, suru, kipu, syyllisyys jne.) sen loivempia ja matalavärähteisempiä on värähtelytaajuudet.

Tunteet vaikuttavat vahvasti siihen mitä me ajatellaan ja päinvastoin. Näin ollen ei riitä pelkkä ajattelu tai isosti manifestointi, vaan tarvii oikeasti päästä siihen tunteeseen. Ja kun pääset aidosti tuntemaan kiitollisuutta, onnea, iloa ja rakkautta päivittäin, huomaat että ihmeellisiä asioita alkaa tupsahtelemaan yllättäen elämääsi ilman manifestointia. Kyllä! Vedät puoleesi sitä mitä olet! 

Monesti huomaan, että ihmiset oikeasti eivät edes tiedä mitä haluavat tai tuntevat. Tunteita on opittu tukahduttamaan jo useiden sukupolvien ajan ja kun aletaan enempi miettimään omia tunteita, onkin hankala päästä niihin käsiksi. Haetaan koko ajan jotain itsensä ulkopuolelta, juostaan pää kolmantena jalkana jne. 
Jos on hankaluutta päästä esim kiitollisuuden tunteeseen, voi sitä alkaa vahvistamaan puhtaan terapauttisen Gratitude-öljyn avulla. Mitä enempi sitä käytät, sen enempi alat tunnistamaan itsessäsi kiitollisuutta kaikkea sitä kohtaan, mikä on. Ja mitä enempi tunnet kiitollisuutta, alkaa ihmeellisiä asioita tapahtumaan ympäristössäsi ja sinussa. <3 Kokeile ihmeessä. Tai jos on hankaluutta tuntea rakkautta tai hyväksyntää itseä kohtaan, on lukuisia öljyjä siihen miten vahvistaa tätä tunnetta ja avata sydänkeskusta. 

Mutta huom! Tämäkin vaatii aikaa. Ei se yksi kokeilukerta johda vielä mihinkään. Jos olet 40 vuotta pyörinyt saman alitajunnan kanssa ja alatkin yhtäkkiä muokkaamaan tunne-mieli-keho sektoriasi, niin tottakai täytyy antaa alitajunnalle myöskin mahdollisuus ja aikaa tähän muutokseen. Sekä myös itsellesi armollisuutta. Varmasti tulee takapakkia ja se kuuluu ihmisyyteen. Tällä siis tarkoitan sitä, että varmasti tulee niitä huonoja tunteita päivästä riippuen meillä kaikilla ja se on ihan okei. Mutta pyrkimällä niihin parempiin viboihin, näiden huonojen tunteiden hallinta ja ylitsepääseminen myös helpottuu huomattavasti. Korkeavärähteisillä tunteilla on nimittäin tapana myöskin resetoida näitä matalavärähteisempiä tunteita ja kun alat harjottamaan tätä "tunnepolitiikkaa" alkaa se väkisinkin myös vaikuttamaan omaan ajatteluusi ja koko elämässi. 

Ihminen on ihan mieletön kokonaisuus ja moniulotteinen olento. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja tässä vain pienen pieni tunnekatsaus ja osa siitä, mitä me ollaan.

Mutta hei, täällä ollaan, nykäse hihasta ja kysy lisää tai jos haluat muuten vain jutella. <3

Rakkautta jokaisen päivään! <3
Kyllä, olen kiinnostunut asiasta ja haluan varata maksuttoman konsultaatioajan: