Minulta usein kysellään kirjoja, mitä suosittelisin lukemaan tai kuuntelemaan, kun kyseessä itsensä kehittäminen tai tietoisuuden laajentuminen. Tässä tulee mun Top 3 lista!

@sisältäämainoslinkkejä

  1. Ajatuksen biologia, Bruce H. Lipton

Tämä epigenetiikkaa eli uusinta tieteenalaa sisältävä tajunnanräjäyttävä kirja oli vuosia sitten "raamattuni". Käytin tätä kirjaa lähdeteoksenani jopa silloisen opinnäytetyöni pohjana. Kirja on edelleenkin yksi suosikeistani ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille, joita vähänkään kiinnostaa  uudet tieteenalat ja miten voit hyödyntää tätä tietoa itse omassa elämässäsi ja itsekehityksessäsi. Lipton tuo kirjassa loistavasti esille uudet tutkimukset siitä, miten geenit ja dna eivät hallitsekaan elämäämme. Jos tämä kaikki tulisi julki suureelle kansalle, koko meidän biologian oppijärjestelmä menisi uusiksi tänä päivänä.  

Itse tykkään nimenomaan lukea tätä kirjaa, sen verran tulee dataa, että äänikirjana voi mennä liika ohi. Adlibriksellä näyttäisi olevan jopa tämä ja seuraava top2 kirja yhteistarjouksessakin, käy kurkkaamassa:  

Ja kuten kuvastani näet, paljon on luettu ja paljon on kirjanmerkkejä, joihin palata:

  1. Luo itsesi uudelleen, Joe Dispenza

Dispenzan kirjassa yhdistyvät sekä epigenetiikka, neuroplastisuus että kvanttifysiikka. Entisenä tiedeuskovaisena ja nykyisenä avarakatseisena maailmaa ihmettelevänä olentona, tässä kirjassa yhdistyvät mahtavasti monta eri todellisuutta ja tieteenalaa. Ikuisena opiskelijana tykkään lukea kaikkea uutta ja mullistavaa. Joe Dispenzan oppeja käyttävät tänä päivänä meditoinneissaan moni suomalainen julkisuuden henkilö koulutuksissaan kuten Minkkinen ja Nordin. Kirja kannattaa hommata ihan kirjana, koska saat paljon myös käytännön harjotteita meditaatiotasi varten. Tämä kirja on loistava startti uuden vuoden alkuun 2022! Ota siis koppi. 

Muista @ Adlibris yhteistarjous koskien näitä kahta kirjaa.

 

  1. The Secret. Suurin salaisuus, Rhonda Byrne

Kesällä 2021 ilmestyi Byrnen uusin teos, Suurin salaisuus, jonka olen nyt äänikirjana kuunnellut kotiaskareideni lomassa jo kolmesti. Ja joka kerralla avautuu kirjasta uusia ja mielenkiintoisia tietoisuuden tasoja. Erittäin helppoa kuunneltavaa, ei tarvitse liiemmalti analysoida ja pähkäillä asioita, kirjaa kuunnellessa. Samoin Nextoryn lukijan ääni on miellyttävä, ei ala pitkässä juoksussa " ärsyttämään" ;) Itselle ainakin on todella tärkeää lukijan ääni. Kirjassa Byrne avaa totuutta: suurin salaisuus löytyy sinusta itsestäsi, joka on usealle henkisen tien tallaajalle perin vaikeaa lopulta ymmärtää. On totuttu niin herkästi etsimään vastauksia oman itsen ulkopuolelta, juoksemaan gurulta tai parantajalta toiselle, kun kaikki vastaus on jo sinussa.  Byrne avaa tätä totuutta mielestäni oivallisesti ja itseasiassa näiden kaikkien kolmen suosittelemani kirjan ydin on sama. Vaikkakin ne lähestyvät  aihetta eri kuvakulmista, punainen lanka kaikissa on sama siellä taustalla ja kirjat tukevat toinen toisiaan! 

@  Nextoryn äänikirjat löydät täältä! Voit myös klikata kuvaa, jos haluat. Supermahtavaa vuotta ja antoisia lukuhetkiä vuodelle 2022! 


May the force be with you

 
 
 
Kyllä, olen kiinnostunut asiasta ja haluan varata maksuttoman konsultaatioajan: