Olen Hanna Saarijärveltä, äiti keskisen Suomen sydämestä. Young Living on ollut kiinteä osa elämääni jo vuodesta 2018 lähtien. 

Oma öljymatkani alkoi sairastuttuani hengityselinsairauteen. Tutustuttuani öljyihin, tiedostin niiden voivan tukea parantumistani ja auttavan tasapainottamaan olemustani.  

Koska keuhkojeni tilanne oli alussa akuutti, kävin koko tutkintaprosessin lääkärin ohjeiden mukaisesti, ilman eteerisiä öljyjä tai muitakaan luonnontuotteita. Vaikka monista tuotteista olisi todellisuudessa saattanut olla minulle apua, koin kuitenkin lääkäreiden ohjeistaman polun olevan minulle kyseisessä kohtaa oikeanlainen. Kotona minulla kuitenkin jo odotti aloituspaketti valmiina tutkimuksien ja kokeiden valmistumista. Ja tämän päivän koittaessa, aloitin välittömästi öljyjen käytön tukemaan terveydentilani kohentumista ja tasapainottumistani uudelleen.

Aloitin öljyilyn hyvin hellästi, purkeista nuuskien ja kookosöljyyn tekemiäni öljyseoksia rinnalleni yöksi sivellen. Välillä lisäsin öljyjen käyttöä asteittain ja välillä vähensin, aina omaa olotilaani ja kehoni viestejä tarkasti kuunnellen. Lääkärin määräämä lääkitys kulki ohjeistuksen mukaisesti koko ajan rinnalla samanaikaisesti. Muu perheeni tutustui öljyjen tuoksuihin kanssani samanaikaisesti.

Pikkuhiljaa uskaltauduin kokeilemaan uusia öljyjä. Tilasin kehoani tukevia öljyjä, samoin kuin tilasin asteittain henkisiä, sekä mielen prosesseja tukevia tuotteita. Toipuminen ja kokonaisvaltaiseen tasapainoon pääseminen vaativat minua hyväksymään pitkiä ponnisteluja, joiden kautta etenin kohta uudenlaista elämänvaihetta. Öljyt tukivat minua hienosti kyseisellä matkallani. Myös perheeni arjessa alkoi näkyä positiivista muutosta, esimerkiksi iltarutiineissa rauhoittumista ja immuniteetin nousua.

Nykyään käytän Young Livingin tuotteita päivittäin. Pyykinpesuaineet ja yleispuhdistusaineet, shampoot, hoitoaineet ja käsisaippuat yms. ovat vakiinnuttaneet paikkansa taloudessani. Käytän öljyjä ihollani sekä diffuuserissa. Jääkaapistani löytyy pitkä rivistö sisäisesti nautittavia tuotteita, joiden kautta tuen niin immuniteettiani, näkökykyäni, lihaksistoani, vatsaani ja suolistoani, kuin myös ajatuksieni kirkkautta. Pyykkietikkaani sekoitan marketin edullisen etikan lisäksi haluamiani luonnollisia tuoksuja, jotka antavat lisäaineettomien öljyjen hyödyt mukaan arkeemme kaikkialle. Pyykin ominaistuoksu on kuitenkin laimea ja pehmeä, joten se antaa ainoastaan vienon muistutuksen puhtaudesta sen sijaan, että hajut olisivat vaatteissa pistäviä tai liiallisen selkeitä.

Omalla kokemuksellani uskallan suositella Young Livingin öljyjä ja tuotteita myös keuhkosairauksista kärsiville. Tottakai jokaisen kannattaa tarkoin harkita, kuinka paljon ja mitä öljyjä, ja millä tavalla niitä haluaa arkeensa lisätä. Omakohtaisesti uskallan kuitenkin ääneen sanoa, ettei perinteisen lääkityksen tarvitse olla este öljyilylle. Voimme käyttää arjessamme onnistuneesti molempia. Kyse on kuitenkin aina määristä ja käyttötavoista, sekä oman mukavuusalueen tunnistamisesta.

Puhtaissa tuotteissa on ainoastaan luonnollisia kasvien osia, jonka vuoksi nämä ovat myös turvallisia. Ilman teollisesti tuotettuja lisäaineita.

Öljyjen hyödyt ovat omassa arjessani huomattavat, ihan jo terveyden ja immuniteetin tukemisen kannalta. Lisänä tulevat haavojen ja ruhjeiden hoito, lian ja rasvan irrotus käsistä, henkisen kuorman keventäminen ja energisyyden, sekä hyvien yöunien lisääntyminen. 

Itse teen työkseni kehon, hengen ja mielen, sekä energian hyvinvointia tukevia askareita. Vuokraamme lomamökkejä ja järjestämme saunotuksia, toteutan Shiatsu-hierontahoitoja, useanlaisia Healing-hoitoja energeettisesti sekä ääniterapian avulla, Auratransformaatioita™ ja Energiapuhdistuksia. Eteeriset öljyt ovat luonteva osa työtäni kaikilla osa-alueilla, asiakkaiden niin toivoessa.


Lämpimästi tervetuloa ottamaan minuun yhteyttä;

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14784848.

Rekisteröityminen: https://www.myyl.com/maries

Matkailu: https://kartanokultaranta.fi/fi/

Maries: https://maries.fi/

Puhelin: 044-5761734


Haluatko kuulla lisää faktaa eteerisistä öljyistä? 


Ystävällisin terveisin,

Hanna Leppäaho