Olen Johanna Hakala ja asun maatilalla keskellä Lopen metsiä mieheni, 3 lapseni ja eläintemme kanssa. Omat intohimot ovat perhe, parisuhde, luonto, eteeriset öljyt, henkisyys (mieli keho-yhteys), raskaus/synnytys, ihmiset vauvasta aikuisuuteen ja eläimet.


Omat intohimot ovatkin yli kymmenen vuotta sitten synnyttäneet yrityksen JL Kaunis Ihminen jossa olen vuosien saatossa saanut paljon pitää hypnosynnytys valmennuksia, vyöhyketerapeuttisia hierontoja vauvoista vanhuksiin, mielikuvamatkoja, muutosprosesseja, rentoutuksia luonnossa ja hoitohuoneessa, joissa mukana on ollut vahvasti myös YL:n eteeriset öljyt. Nyt viime vuosi toi uutta suuntaa ja lähdin ihminen edelle hoitoon. Kokosin jo kaiken mitä olen oppinut, opiskellut ja tietämyksen mikä on vuosien saatossa kasvanut ja teen hoidot asiakaskohtaisesti mitä hän tarvistee, toinen tarvitsee vyöhyketerapiaa, toinen rentoutusta ja toinen molempia. 


Ja mitä toi uusi vuosi tullessaan, niin se toi Healing hoidot, joka onkin hienoa koska näitä hoitoja kuin myös rentoutuksia ja hypnosynnytys valmennuksia voin tarjota myös etänä. 


Koulutus taustastani olen NLP-valmentaja, ericsonilaisen hypnoosin valmentaja, rentoutusohjaaja, vyöhyketerapeuttinen hieroja ( myös vauvat ja raskaana olevat), hypnosynnytysvalmentaja, YL eteeristen öljyjen jälleenmyyjä, healing hoitaja, WHO:n imetystukiohjaaja, luonnonyrttineuvoja. 


Minut voi olla yhteydessä joko kaunisihminen@gmail.com tai p. 0443080315.


Löydyn myös facebookista JL Kaunis Ihminen.

-- 

Johanna Hakala

Iivarinpolku 101

12750 Pilpala

0443080315

www.kaunisihminen.net

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14922836