HOMEOPATIA

Homeopatia on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoitomuoto, jossa hoidon kohteena on kokonaisvaltaisesti oirehtiva ihminen, ei yksittäinen oire. Oire ei ole syy, vaan seuraus siitä, ettei kaikki ole kunnossa. Homeopaattisen hoidon päämääränä on vakauttaa kehon epätasapaino, joka voi esiintyä fyysisellä, mielen tai tunnetasolla. Homeopatia myös tukee kehon omia parantavia kykyjä.

Vastaanotolla haastattelun ja havainnoinnin avulla asiakkaalle pyritään löytämään yksilöllisesti sopiva ja kokonaisvaltaisesti   vaikuttava homeopaattinen lääke, joka aktivoi myös elimistön puolustusmekanismeja. Tämä käynnistää paranemisprosessin, mikä johtaa vähitellen oireiden häviämiseen. Yksilöllisyyteen perustuvasta hoitoperiaatteesta johtuen samannimistä sairautta potevat voivat saada täysin eri valmisteen. Siksi taudin nimi tai lääketieteellinen diagnoosi ei ole ensisijaisen tärkeää, vaan henkilön tuntemien oireiden kokonaisuus.


Homeopatian on alun perin kehittänyt saksalainen lääkäri ja tiedemies Samuel Hahnemann jo 1700 –luvulla. Nykyisin se on maailmanlaajuisesti toiseksi eniten käytetty hoitomuoto heti koululääketieteen jälkeen.   


Lisäinfoa: Homeopaatit ry

HEALING

Healing hoidossani virtaa erittäin korkeavärähteinen ja puhdas energialääketiede. Hoito tapahtuu aina asiakkaan tietoisuuden tason mukaan tuoden pintaan kaiken sen, josta asiakas on sillä hetkellä valmis päästämään irti. Hoidon aikana puhdistelen energia-keho-mieli akselin epätasapainotiloja sekä tasapainotan kokonaisvaltaisesti kaiken sen, mitä hoito nostattaa pintaan. Usein pintaan voi nousta asiakkaan traumoja menneistä, pelkotiloja, tunnelukkoja sekä uskomuksia. Hoito on hyvin yksillöistä ja täysin turvallista. Hoito on myös erittäin voimallinen ja eteenpäin vievä vahvistaen jokaisen omaa voimaa ja intuitiota mennä elämässä eteenpäin. 


Lue lisää blogistani: MITÄ TARKOITTAA OMA VOIMA


 

YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYT

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin ja hengellisesti kohottaviin tarkoituksiin. Young Living on ollut eturintamassa tuomassa tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja valistanut miljoonia ihmisiä eteeristen öljyjen käyttämisen hyödyistä.
Koska öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus. 

Hoitoni eivät ole lääketieteellistä hoitoa eivätkä ne sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa, päinvastoin ne voivat tukea toinen toisiaan. Jos tarvitset lääketieteellistä hoitoa tai neuvontaa, ole hyvä ja käänny terveydenhuollon ammattilaisten puoleen.
 

LUENNOT JA VALMENNUS

Pidän luentoja ja valmennuksia mm. kokonaisvaltaisesta terveydestä, parantumisesta, kroonisista sairauksista, akuuttien tautien hoitamisesta, immuniteetin vahvistamisesta, naiseudesta ja hormonaalisista epätasapainotiloista, allergioista, traumoista, tietoisuudesta, jaksamisesta, mentaalipuolesta jne. Ota yhteyttä ja kysy sinua kiinnostavasta aiheesta, niin räätälöidään sopiva paketti ryhmäsi tai sinun tarpeisiin.
YRITYSVALMENNUS

Nykypäivän työelämä on jatkuvassa muutoksessa. Teknologia, alustat ja työtavat muuttuvat säännöllisesti ja myös sinun on pysyttävä muutoksessa mukana. Autan sinua pysymään tässä muutoksen flowssa mukana olemalla paras itsesi ja saavuttamalla korkeimmatkin tavoitteesi. Elämä on kehittymistä, itsestä huolta pitämistä ja ennen kaikkea nauttimista. Jos kaipaat muutosta itse työntekoosi, yritystoimintaasi tai hyvinvointiisi sekä jaksamiseesi, ota yhteyttä ja katsotaan tarpeesi yksilöllisesti.


NETTISIVUT

Palveluihini kuuluvat myös nettisivujen suunnittelu pienyrityksille yhdessä kanssasi tai täysin räätälöitynä sinun tarpeisiisi ja myös käytön opastus. Sinun ei tarvitse olla IT alan asiantuntija, mutta voit olla oman elämäsi IT-guru monesti niin hämmentävässä domain, hostelli, palvelin, kotisivu- viidakossa. Autan myös sivusi paremmin löytymään hakukoneissa ja mahdollisten analyysien, verkkokauppojen, ajanvarausjärjestelmien integroimisessa.


Vastaanottoni toimii etäpalveluna.

Pääsääntöisesti pidän konsultointia vain puhelimitse. Voit valita kanavaksi myös tarpeen mukaan skype/whatsapp/msm. Jos haluat kuitenkin tulla paikan päälle vastaanotolle (esim. AT-hoito), siinä tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse: kristahaataja@mail.com 

Jos et löydä aikaa kalenterista, niin siinä tapauksessa laita sähköpostia.

Konsultaatio maksetaan etukäteen. Saat siitä varauksen yhteydessä ohjeen sähköpostiisi. Ajan pääset varaamaan sähköisen kalenterini kautta tästä:Jos olet kiinnostunut hoitamaan itse itseäsi, voit varata maksuttoman konsultaation tästä:
1.3.2022 alkaen:
Konsultaatio 100 € (n. 60 min)
AT 300 € (n 2,5 h )