Tervehdys!


Olen nainen, äiti, vaimo, sisko ja tytär. Olen kahden lapsen äiti ja arkeeni kuuluu kaksikielisyys (suomi-englanti). Toimin myös esikoiseni omaishoitajana. Ihmisenä olen herkkä ja samaan aikaan lujatahtoinen. Nämä piirteet ovat kantaneet minua elämässäni ja auttaneet myös ammatillisesti. Olen työskennellyt aikaisemmin lähihoitajana reilu kymmenen vuotta mm. vanhusten ja mielenterveys sekä päihdekuntoutujien parissa. 


Olen aina ollut kovin kiinnostunut ihmismielestä ja kasvamisesta ihmisenä sekä saanut huomata kuinka sitä aina oppii uutta ja kuinka valmiiksi emme tulekkaan. Omalla polullani on ollut niin oppeja kuin suuria tunteita. Olen uskaltanut elää ja kokea, välillä kompastunut ja jatkanut matkaa. Koen ja tunnen elämän toisinaan hyvinkin isosti. Se on ollut tapani ja nyttemmin hyväksynyt sen osaksi minua. 

Äitiys ja monen vuoden yksinhuoltajuus erityislapsen äitinä on varmasti ollut yksi suurimmista kasvupaikoistani.


Minun sisäisen liekin sytyttää ehdottomasti tilannekomiikka, musiikki ja tanssi. Pidän syvistä keskusteluista ja aidoista kohtaamisista. Vaikeita hetkiä maustan huumorilla. 


Matkani henkiselle polulle ja energiahoitajaksi on alkanut reilu kymmenisen vuotta sitten. Olen kahlannut monenmoisia kursseja oppien ja kasvaen, ottanut vastaan hoitoja ja tulkintoja. Olen päivittänyt energiani uuden ajan energioihin seitsemän vuotta sitten AuraTransformaation™ avulla. Auravälittäjäksi valmistuin 2016. Hoidan itseäni moninaisin tavoin, koen sen tärkeäksi. Nykyisin osaan ottaa aikaa itselleni ja kuuntelen itseäni, sieltä se vastaus löytyy. Tukenani kulkee myös Young Living- eteeriset öljyt ja käytän niitä halutessasi hoitojen yhteydessä.


Hoidot:

AuraTransformaatio™: 300e/kesto n. 3h

AuraTransformaatio™ -tasapainoitus: alle 1kk hoidosta 50e, muutoin 80e/ kesto 1–1,5h

Healing ja etä Healing: 75e/1h


Tällä hetkellä hoitoja teen Helsingissä ja sovitusti Hämeenlinnassa. Kotikäynnit onnistuvat km-korvaukset huomioiden.


HOIDOT JA HOITOKUVAUKSET:


AuraTransformaatio™: AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä hoito joka päivittää energiakehosi ja chakrajärjestelmäsi pysyvästi vastaaman uuden aikakauden energioita  joissa lapset, nuoret ja nuoret aikuiset jo ovat. Hoidon hyötyjä mm. Tietoisuutesi laajenee pysyvästi, karismasi ja intuitiosi vahvistuvat. Saat pysyvän energeettisen suojan ja rajasi selkiytyvät itsellesi ja ulkopuolelle, helpompi sanoa esim. ei omia rajoja vedettäessä. Itselle tärkeiden ja merkityksellisten asioiden tekeminen selkiintyy ja helpottuu. Helpompi elää omannäköistä elämää ja karmasi poistuu. Uudessa aurarakenteessa ei ole enää perinteistä karmaa, jossa menneisyys voi ennalta arvaamattomalla tavalla vaikuttaa. Jatkossa kohtaamme ajatuksemme, sanamme ja tekomme aiempaa nopeammin. Hoito sopii sinulle joka olet valmis ottamaan täyden vastuun itsestäsi ja omasta elämästäsi. Hoito käynnistää prosessin jonka aikana voimme saada energiamme takaisin käyttöömme.

Lisää AuraTransformaatio™-hoidosta voit lukea kotisivuilta: www.auratransformation.com


AuraTransformaatio™- tasapainoitus: 

Tasapainoitusta suositellaan aina hoidon jälkeen 1-4 viikon sisällä hoidosta, sen jälkeen tarvittaessa. Hoidossa tasapainotetaan keho ja aurarakenne. 


Healing:

Healing-hoidossa tapahtuu juuri se mikä on totuudellista tapahtua juuri sinulle tähän hetkeen. Hoidossa tarvittaessa putsataan, tasapainoitetaan ja nähdään totuudellisesti tämä hetki. Hoito vahvistaa läsnäoloa ja tasapainottaa kokonaisvaltaisesti. Healing-hoito on yhtä vahva ja lempeä otat sen vastaan kasvotusten tai kotoasi käsin etänä. Etänä pidämme puhelimitse yhteyden. Hoidon kesto 1 tunti.


Parhaiten minut tavoittaa s-postilla ja viestillä.


Petra Karppinen-Mbonu

petrambonu@yahoo.com

0405664993


Young Living sivusto:

Tilaa kauttani

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 4580724


Suosittelen:

www.auratransformation.com