Moikka!

Olen Krista, neljän lapsen äiti, vaimo ja ystävä isolla sydämellä. Asustelen Janakkalassa maaseudun rauhassa perheeni kanssa, johon kuuluu myös neljä koiraa.

Lähestyessäni ihmistä kokonaisvaltaisesti työskentelen uusimpien tieteenalojen kanssa käsi kädessä kuten epigenetiikan, kvanttifysiikan, neurologian ja energialääketieteen yhdistäen ne perinteisten viisauksien kanssa yhteen kuten kiinalaisen lääketieteen, homeopatian, eteeristen öljyjen ja fytoterapian kanssa. Jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on yksilöllinen ja täysin luottamuksellinen asiakkaan tarpeet ja tietoisuustaso huomioiden ja selvätietoisuuttani hyödyntäen. Tarpeen mukaan voit myös valita konsultoinniksi jonkin alla olevista palveluista.

Eteeriset öljyt ovat tällä hetkellä minulle "rakkaudesta lajiin" juttu ja käytän niitä joka päivä niin töissä kuin kotonakin.

kristahaataja@mail.com
Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 13047638.
 
 
 
Olen koululaisen äiti ja herännyt luomu-elämän pariin n. 20 vuotta sitten, kun ihmettelin, miksi en koskaan saanut vaikkapa kunnon kuumetta, ja miksi paraneminen tavallisesta flunssasta kesti niin pitkään. Kokonaisvaltainen terveydenhoito alkoi kiinnostamaan ja myöhemmin myös ympäristönäkökulma tuli mukaan, ja öljyt ovat minulle ratkaisu niin terveyden kuin kodin hoidossakin. Huomaan siivouksenkin luistavan paremmin, kun saan tehdessä samalla aromaterapeuttisen hoidon, ja joka kerta iloitsen siitä, kun turhia kemikaaleja ei tarvittu. Olen ollut hajusteherkkä, mutta kas vain, öljyjen kohdalla se ei pädekään - koska niissä ei ole kemikaaleja, jotka herkkyyden aiheuttavat. Teen ihmisten parissa työtä ja koen, että eteeriset öljyt auttavat pitämään yllä myös vireyttä ja jaksamista. Öljyt ovat auttaneet minua ja poikaani voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, ja samaa toivon sinullekin. Tervetuloa mukaan! 

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 13440699.

Lataa maksuton oppaani: KEMIKAALEILLA ON VÄLIÄ!
 
 
 
 

Hei, olen Marika Bergvik. Minun öljymatkani alkoi noin 3 vuotta sitten, kun sain ystävältäni Young Livingin Lavender öljypullon. Olin nukkunut silloin todella huonosti yli kolme vuotta ja olin todella väsynyt. Laventeli öljyn avulla sain takaisin hyvän ja syvän yöunen.  Nyt öljyt ovatkin suuri osa meidän perheen elämää.

Työssäni öljyillä on myös tärkeä rooli. Käytän niitä esim. kun teen intuitiivisia healinghoitoja, energiapuhdistuksia, shamaanimatkoja ym. ja kampaamoni puolella diffuuseri on aina päällä. Koen, että öljyt auttavat asiakkaitani rentoutumaan, työstämään energiatukoksia, saamaan uutta energiaaa, avautumaan ja myös olemaan enemmän läsnä hetkessä. Minulle itselle öljyt ovat iso apu henkisessä kehityksessäni.

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14871494

Kiinnostaako henkinen puoli ja chakrojen tasapainottaminen? Tilaa maskuton oppaani tästä ja lue lisää:

 

 
Olen Hanna Saarijärveltä, äiti keskisen Suomen sydämestä. Young Living on ollut kiinteä osa elämääni jo vuodesta 2018 lähtien. 

Oma öljymatkani alkoi sairastuttuani hengityselinsairauteen. Tutustuttuani öljyihin, tiedostin niiden voivan tukea parantumistani ja auttavan tasapainottamaan olemustani.  

Koska keuhkojeni tilanne oli alussa akuutti, kävin koko tutkintaprosessin lääkärin ohjeiden mukaisesti, ilman eteerisiä öljyjä tai muitakaan luonnontuotteita. Vaikka monista tuotteista olisi todellisuudessa saattanut olla minulle apua, koin kuitenkin lääkäreiden ohjeistaman polun olevan minulle kyseisessä kohtaa oikeanlainen. Kotona minulla kuitenkin jo odotti aloituspaketti valmiina tutkimuksien ja kokeiden valmistumista. Ja tämän päivän koittaessa, aloitin välittömästi öljyjen käytön tukemaan terveydentilani kohentumista ja tasapainottumistani uudelleen.

Aloitin öljyilyn hyvin hellästi, purkeista nuuskien ja kookosöljyyn tekemiäni öljyseoksia rinnalleni yöksi sivellen. Välillä lisäsin öljyjen käyttöä asteittain ja välillä vähensin, aina omaa olotilaani ja kehoni viestejä tarkasti kuunnellen. Lääkärin määräämä lääkitys kulki ohjeistuksen mukaisesti koko ajan rinnalla samanaikaisesti. Muu perheeni tutustui öljyjen tuoksuihin kanssani samanaikaisesti.

Pikkuhiljaa uskaltauduin kokeilemaan uusia öljyjä. Tilasin kehoani tukevia öljyjä, samoin kuin tilasin asteittain henkisiä, sekä mielen prosesseja tukevia tuotteita. Toipuminen ja kokonaisvaltaiseen tasapainoon pääseminen vaativat minua hyväksymään pitkiä ponnisteluja, joiden kautta etenin kohta uudenlaista elämänvaihetta. Öljyt tukivat minua hienosti kyseisellä matkallani. Myös perheeni arjessa alkoi näkyä positiivista muutosta, esimerkiksi iltarutiineissa rauhoittumista ja immuniteetin nousua.

Nykyään käytän Young Livingin tuotteita päivittäin. Pyykinpesuaineet ja yleispuhdistusaineet, shampoot, hoitoaineet ja käsisaippuat yms. ovat vakiinnuttaneet paikkansa taloudessani. Käytän öljyjä ihollani sekä diffuuserissa. Jääkaapistani löytyy pitkä rivistö sisäisesti nautittavia tuotteita, joiden kautta tuen niin immuniteettiani, näkökykyäni, lihaksistoani, vatsaani ja suolistoani, kuin myös ajatuksieni kirkkautta. Pyykkietikkaani sekoitan marketin edullisen etikan lisäksi haluamiani luonnollisia tuoksuja, jotka antavat lisäaineettomien öljyjen hyödyt mukaan arkeemme kaikkialle. Pyykin ominaistuoksu on kuitenkin laimea ja pehmeä, joten se antaa ainoastaan vienon muistutuksen puhtaudesta sen sijaan, että hajut olisivat vaatteissa pistäviä tai liiallisen selkeitä.

Omalla kokemuksellani uskallan suositella Young Livingin öljyjä ja tuotteita myös keuhkosairauksista kärsiville. Tottakai jokaisen kannattaa tarkoin harkita, kuinka paljon ja mitä öljyjä, ja millä tavalla niitä haluaa arkeensa lisätä. Omakohtaisesti uskallan kuitenkin ääneen sanoa, ettei perinteisen lääkityksen tarvitse olla este öljyilylle. Voimme käyttää arjessamme onnistuneesti molempia. Kyse on kuitenkin aina määristä ja käyttötavoista, sekä oman mukavuusalueen tunnistamisesta.

Puhtaissa tuotteissa on ainoastaan luonnollisia kasvien osia, jonka vuoksi nämä ovat myös turvallisia. Ilman teollisesti tuotettuja lisäaineita.

Öljyjen hyödyt ovat omassa arjessani huomattavat, ihan jo terveyden ja immuniteetin tukemisen kannalta. Lisänä tulevat haavojen ja ruhjeiden hoito, lian ja rasvan irrotus käsistä, henkisen kuorman keventäminen ja energisyyden, sekä hyvien yöunien lisääntyminen. 

Itse teen työkseni kehon, hengen ja mielen, sekä energian hyvinvointia tukevia askareita. Vuokraamme lomamökkejä ja järjestämme saunotuksia, toteutan Shiatsu-hierontahoitoja, useanlaisia Healing-hoitoja energeettisesti sekä ääniterapian avulla, Auratransformaatioita™ ja Energiapuhdistuksia. Eteeriset öljyt ovat luonteva osa työtäni kaikilla osa-alueilla, asiakkaiden niin toivoessa.


Lämpimästi tervetuloa ottamaan minuun yhteyttä;

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14784848.

Rekisteröityminen: https://www.myyl.com/maries

Matkailu: https://kartanokultaranta.fi/fi/

Maries: https://maries.fi/

Puhelin: 044-5761734


Haluatko kuulla lisää faktaa eteerisistä öljyistä? 


Ystävällisin terveisin,

Hanna Leppäaho

Olen Johanna Hakala ja asun maatilalla keskellä Lopen metsiä mieheni, 3 lapseni ja eläintemme kanssa. Omat intohimot ovat perhe, parisuhde, luonto, eteeriset öljyt, henkisyys (mieli keho-yhteys), raskaus/synnytys, ihmiset vauvasta aikuisuuteen ja eläimet.


Omat intohimot ovatkin yli kymmenen vuotta sitten synnyttäneet yrityksen JL Kaunis Ihminen jossa olen vuosien saatossa saanut paljon pitää hypnosynnytys valmennuksia, vyöhyketerapeuttisia hierontoja vauvoista vanhuksiin, mielikuvamatkoja, muutosprosesseja, rentoutuksia luonnossa ja hoitohuoneessa, joissa mukana on ollut vahvasti myös YL:n eteeriset öljyt. Nyt viime vuosi toi uutta suuntaa ja lähdin ihminen edelle hoitoon. Kokosin jo kaiken mitä olen oppinut, opiskellut ja tietämyksen mikä on vuosien saatossa kasvanut ja teen hoidot asiakaskohtaisesti mitä hän tarvistee, toinen tarvitsee vyöhyketerapiaa, toinen rentoutusta ja toinen molempia. 


Ja mitä toi uusi vuosi tullessaan, niin se toi Healing hoidot, joka onkin hienoa koska näitä hoitoja kuin myös rentoutuksia ja hypnosynnytys valmennuksia voin tarjota myös etänä. 


Koulutus taustastani olen NLP-valmentaja, ericsonilaisen hypnoosin valmentaja, rentoutusohjaaja, vyöhyketerapeuttinen hieroja ( myös vauvat ja raskaana olevat), hypnosynnytysvalmentaja, YL eteeristen öljyjen jälleenmyyjä, healing hoitaja, WHO:n imetystukiohjaaja, luonnonyrttineuvoja. 


Minut voi olla yhteydessä joko kaunisihminen@gmail.com tai p. 0443080315.


Löydyn myös facebookista JL Kaunis Ihminen.

-- 

Johanna Hakala

Iivarinpolku 101

12750 Pilpala

0443080315

www.kaunisihminen.net

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14922836

Kaipaatko energiaa arkeen? Lataa tästä maksuton 30 päivän haasteeni, jolla saat virtaa ja akut ladattua: 

 
Asun perheeni kanssa Karkkilassa lähellä luontoa. Luonto on yksi elämäni tärkeimmistä asioista ja minulle on muotoutunut jo lapsuudesta lähtien voimakas luontoyhteys. Oma polkuni on kulkenut pitkäaikaisten kipujen ja sairauden kautta takaisin omaan voimaan. Minulla on herkkyyttä aistia asioita ja vahvuutta joka tulee eletystä elämästä.


Harrastukset ja työ nivoutuvat minulla yhteen. Niihin kuuluvat valokuvaus mm. eheyttävä henkilökuvaus luonnossa, luontoyhteysharjoitukset, kädentaidot, perinnerumpujen valmistus ja myynti, eläinten sekä ihmisten healing energiahoito ja -puhdistus sekä kodin energioiden tarkistus ja puhdistus. Rummuntekokurssit starttaavat kesällä 2022.


Young Living öljyjen käyttäjänä olen ollut vuodesta 2018. Käytän öljyjä päivittäin, myös muut perheenjäsenet käyttävät öljyjä. Kaikista eniten minua öljyissä kiinnostavat henkiset öljyt ts. mielen ja tietoisuuden tasolta hoitavat öljyt liittyen mm. kehon oireiluun, sairauksiin. Olen kokenut öljyt erittäin hyviksi ja toimiviksi ja jaan mielelläni tietoa sekä käyttökokemuksia joita minulle on kertynyt.


Henk.koht. yhteydenotot: mitu.ahokas@gmail.com

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14689740


 

 
Olen toiminut tatuointiartistina omissa liikkeissäni yli 20 vuotta. 

Valmistan miehille suunnattua täysin luonnollista ja käsin tehtyä 

kosmetiikkaa. Teen myös musiikkia. Eniten kiehtoo luoda äänimaisemaa, 

jota voi käyttää vaikka rentoutumiseen.


Asun perheeni kanssa Karkkilassa, rauhallisessa ympäristössä kaupungin 

laitamilla.


Saan inspiraatiota musiikista ja luonnosta, sekä vanhoista ajoneuvoista, 

rakennuksista ja esineistä.


 www.tattooheka.com

Partajeesus.fi

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 27817131 
Tervehdys!


Olen nainen, äiti, vaimo, sisko ja tytär. Olen kahden lapsen äiti ja arkeeni kuuluu kaksikielisyys (suomi-englanti). Toimin myös esikoiseni omaishoitajana. Ihmisenä olen herkkä ja samaan aikaan lujatahtoinen. Nämä piirteet ovat kantaneet minua elämässäni ja auttaneet myös ammatillisesti. Olen työskennellyt aikaisemmin lähihoitajana reilu kymmenen vuotta mm. vanhusten ja mielenterveys sekä päihdekuntoutujien parissa. 


Olen aina ollut kovin kiinnostunut ihmismielestä ja kasvamisesta ihmisenä sekä saanut huomata kuinka sitä aina oppii uutta ja kuinka valmiiksi emme tulekkaan. Omalla polullani on ollut niin oppeja kuin suuria tunteita. Olen uskaltanut elää ja kokea, välillä kompastunut ja jatkanut matkaa. Koen ja tunnen elämän toisinaan hyvinkin isosti. Se on ollut tapani ja nyttemmin hyväksynyt sen osaksi minua. 

Äitiys ja monen vuoden yksinhuoltajuus erityislapsen äitinä on varmasti ollut yksi suurimmista kasvupaikoistani.


Minun sisäisen liekin sytyttää ehdottomasti tilannekomiikka, musiikki ja tanssi. Pidän syvistä keskusteluista ja aidoista kohtaamisista. Vaikeita hetkiä maustan huumorilla. 


Matkani henkiselle polulle ja energiahoitajaksi on alkanut reilu kymmenisen vuotta sitten. Olen kahlannut monenmoisia kursseja oppien ja kasvaen, ottanut vastaan hoitoja ja tulkintoja. Olen päivittänyt energiani uuden ajan energioihin seitsemän vuotta sitten AuraTransformaation™ avulla. Auravälittäjäksi valmistuin 2016. Hoidan itseäni moninaisin tavoin, koen sen tärkeäksi. Nykyisin osaan ottaa aikaa itselleni ja kuuntelen itseäni, sieltä se vastaus löytyy. Tukenani kulkee myös Young Living- eteeriset öljyt ja käytän niitä halutessasi hoitojen yhteydessä.


Hoidot:

AuraTransformaatio™: 300e/kesto n. 3h

AuraTransformaatio™ -tasapainoitus: alle 1kk hoidosta 50e, muutoin 80e/ kesto 1–1,5h

Healing ja etä Healing: 75e/1h


Tällä hetkellä hoitoja teen Helsingissä ja sovitusti Hämeenlinnassa. Kotikäynnit onnistuvat km-korvaukset huomioiden.


HOIDOT JA HOITOKUVAUKSET:


AuraTransformaatio™: AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä hoito joka päivittää energiakehosi ja chakrajärjestelmäsi pysyvästi vastaaman uuden aikakauden energioita  joissa lapset, nuoret ja nuoret aikuiset jo ovat. Hoidon hyötyjä mm. Tietoisuutesi laajenee pysyvästi, karismasi ja intuitiosi vahvistuvat. Saat pysyvän energeettisen suojan ja rajasi selkiytyvät itsellesi ja ulkopuolelle, helpompi sanoa esim. ei omia rajoja vedettäessä. Itselle tärkeiden ja merkityksellisten asioiden tekeminen selkiintyy ja helpottuu. Helpompi elää omannäköistä elämää ja karmasi poistuu. Uudessa aurarakenteessa ei ole enää perinteistä karmaa, jossa menneisyys voi ennalta arvaamattomalla tavalla vaikuttaa. Jatkossa kohtaamme ajatuksemme, sanamme ja tekomme aiempaa nopeammin. Hoito sopii sinulle joka olet valmis ottamaan täyden vastuun itsestäsi ja omasta elämästäsi. Hoito käynnistää prosessin jonka aikana voimme saada energiamme takaisin käyttöömme.

Lisää AuraTransformaatio™-hoidosta voit lukea kotisivuilta: www.auratransformation.com


AuraTransformaatio™- tasapainoitus: 

Tasapainoitusta suositellaan aina hoidon jälkeen 1-4 viikon sisällä hoidosta, sen jälkeen tarvittaessa. Hoidossa tasapainotetaan keho ja aurarakenne. 


Healing:

Healing-hoidossa tapahtuu juuri se mikä on totuudellista tapahtua juuri sinulle tähän hetkeen. Hoidossa tarvittaessa putsataan, tasapainoitetaan ja nähdään totuudellisesti tämä hetki. Hoito vahvistaa läsnäoloa ja tasapainottaa kokonaisvaltaisesti. Healing-hoito on yhtä vahva ja lempeä otat sen vastaan kasvotusten tai kotoasi käsin etänä. Etänä pidämme puhelimitse yhteyden. Hoidon kesto 1 tunti.


Parhaiten minut tavoittaa s-postilla ja viestillä.


Petra Karppinen-Mbonu

petrambonu@yahoo.com

0405664993


Young Living sivusto:

Tilaa kauttani

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 4580724


Suosittelen:

www.auratransformation.com


Haluatko kuulla lisää luonnonmukaisesta kauneudesta? Lataa maksuton oppaani tästä: