Asun perheeni kanssa Karkkilassa lähellä luontoa. Luonto on yksi elämäni tärkeimmistä asioista ja minulle on muotoutunut jo lapsuudesta lähtien voimakas luontoyhteys. Oma polkuni on kulkenut pitkäaikaisten kipujen ja sairauden kautta takaisin omaan voimaan. Minulla on herkkyyttä aistia asioita ja vahvuutta joka tulee eletystä elämästä.


Harrastukset ja työ nivoutuvat minulla yhteen. Niihin kuuluvat valokuvaus mm. eheyttävä henkilökuvaus luonnossa, luontoyhteysharjoitukset, kädentaidot, perinnerumpujen valmistus ja myynti, eläinten sekä ihmisten healing energiahoito ja -puhdistus sekä kodin energioiden tarkistus ja puhdistus. Rummuntekokurssit starttaavat kesällä 2022.


Young Living öljyjen käyttäjänä olen ollut vuodesta 2018. Käytän öljyjä päivittäin, myös muut perheenjäsenet käyttävät öljyjä. Kaikista eniten minua öljyissä kiinnostavat henkiset öljyt ts. mielen ja tietoisuuden tasolta hoitavat öljyt liittyen mm. kehon oireiluun, sairauksiin. Olen kokenut öljyt erittäin hyviksi ja toimiviksi ja jaan mielelläni tietoa sekä käyttökokemuksia joita minulle on kertynyt.


Henk.koht. yhteydenotot: mitu.ahokas@gmail.com

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14689740